Ajuntament Sant Cugat

Com arribar a Sant Cugat?

Sant Cugat Centre de Negocis > Com arribar a Sant Cugat?

Localització i connexions

Sant Cugat del Vallès és una ciutat jove i moderna, situada a Catalunya (Espanya) a uns 20 quilòmetres de Barcelona. És un municipi de 90.000 habitants que gaudeix d’un entorn natural privilegiat i d’un paisatge verd urbà, amb un fort compromís amb la sostenibilitat. Ciutat verda i innovadora, ha creat un model de desenvolupament basat en la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental.

Som als peus de la serra de Collserola, el gran pulmó verd de la ciutat de Barcelona que ens situa en línia d’un dels principals eixos econòmics del país, i converteix Sant Cugat en un lloc ideal on viure, treballar i invertir.

Pel que fa als desplaçaments urbans, és una ciutat que aposta per una mobilitat sostenible, eficient i respectuosa amb el medi ambient i els ciutadans. Compta amb una bona infraestructura de transport públic i fomenta els desplaçaments amb bicicleta, amb una completa xarxa de carrils bici.

 

Com arribar a Sant Cugat

Sant Cugat gaudeix d’una estratègica xarxa de comunicació, amb autopistes, proximitat amb l’aeroport de Barcelona-El Prat, trens i un complet sistema de transport públic que uneix la ciutat amb la resta de la regió.

location

Transport públic a Sant Cugat

La ciutat està ben connectada per transport públic amb les poblacions més importants de l’entorn, per tren (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Rodalies Renfe a Sant Cugat) i per autobusos interurbans.

location

Tren a l’aeroport de Barcelona

L’aeroport més proper és el de Barcelona, a 26 km (uns trenta minuts en cotxe), mentre que l’aeroport Girona – Costa Brava es troba a 87 km de Sant Cugat (a menys d’una hora per autopista). També hi ha la possibilitat d’arribar en tren o amb combinació de transport públic.

location

Com arribar en cotxe a Sant Cugat

Les principals vies d’accés són les autopistes C-16 (Barcelona, Terrassa, Manresa) i AP-7 (Lleida, Tarragona, Girona).També té connexió ràpida amb França per l’autopista AP-7 (90 minuts)