Ajuntament Sant Cugat

Contacte

Sant Cugat Centre de Negocis > Contacte

Sant Cugat és una ciutat que aposta pel coneixement i la innovació; és dinàmica, amb un ampli ecosistema innovador d’institucions públiques i privades que donen suport a l’emprenedoria i amb un entorn empresarial interconnectat. Des de l’Ajuntament donem la benvinguda al talent i empreses estrangeres, a Sant Cugat trobareu totes les opcions per configurar un negoci a mida en funció dels vostres objectiu.

El nostre Ajuntament disposa de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa, una finestreta única amb la funció principal d’apropar els serveis municipals a professionals, empreses i persones emprenedores, on rebran assessorament empresarial i acompanyament per tramitar els seus projectes o negocis amb capacitat i transparència.

A més som un Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), per facilitar la constitució d’empreses individuals i societats limitades en un temps reduït i de forma gratuïta.

 

Contacta amb nosaltres
Us informem que les vostres dades seran incorporades al tractament T269 Assessorament a emprenedoria responsabilitat de l’Ajuntament de Sant de Cugat de Vallès per a la finalitat de resoldre les consultes sobre empresa i emprenedoria. Les vostres dades seran conservades com a part dels procediments administratius de l’Ajuntament. Les vostres dades no seran cedides a tercers excepte que sigui necessari per portar a terme el tràmit sol·licitat, d’acord amb la legislació vigent. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades mitjançant la remissió d’un escrit dirigit a Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Atenció Ciutadana, Plaça de la Vila, 1, 08172 Sant Cugat del Vallès, indicant “Ref. Protecció de dades” o bé exercir el seu dret a través de la Seu Electrònica. Per a més informació consulteu la pàgina web: https://www.santcugat.cat/web/proteccio-de-dades.

 

Bones Pràctiques i Lideratge

L’Ajuntament de Sant Cugat vetlla pels drets de les persones. L’any 2017 es va aprovar l’acord “Per un canvi de model en la lluita contra la pobresa i la desigualtat” on s’inclou, entre altres aspectes, l’establiment d’un Salari Mínim de ciutat.