Ajuntament Sant Cugat

Viu Sant Cugat

Sant Cugat Centre de Negocis > Viu Sant Cugat

Sant Cugat, ciutat cosmopolita, oberta i amb més de 80 nacionalitats, és un dels municipis amb més qualitat de vida del país, i gaudir d’aquest privilegi no és per casualitat. Ho permet la seva gran xarxa de comunicacions amb Barcelona i la resta de l’àrea metropolitana, el seu preuat entorn natural i una planificació urbanística que ha sabut conservar els encants d’una vila còmode i propera. Compta amb potents equipaments culturals, com el Teatre-Auditori de Sant Cugat o l’Arxiu Nacional de Catalunya.

Tot això, sumat al potencial empresarial i educatiu, que li permet competir amb ciutats molt més grans, i la promoció de la sostenibilitat econòmica, social i ambiental per als habitants i empreses de Sant Cugat, que permeten incrementar la seva qualitat de vida, difonent els seus valors i fomentant la innovació i la creativitat.

 

Viure a Sant Cugat és qualitat de vida ¡Us animem a descobrir-ho!

Cultura, Compres, Naturalesa i Esports

Cultura i art a Sant Cugat

Cultura i art a Sant Cugat

Si t’agrada la música, el teatre, la dansa, l’art i el cinema ets a la ciutat adequada. Podràs escollir entre anar a veure un espectacle al Teatre-Auditori de Sant Cugat, parar-te a sentir bona música al carrer i gaudir d’un concert al Claustre del Monestir, conèixer galeries d’art o visitar el centre d’interpretació del vi VILAB Sant Cugat.

saber-ne més
de compres

De Compres

A Sant Cugat podràs trobar botigues modernes, establiments tradicionals i diferents, i tot tipus de fires i mercats d’alimentació, artesania i antiguitats. Sempre amb una oferta única i original que no trobaràs a d’altres llocs. Comprar a Sant Cugat és un plaer.

saber-ne més
Parcs i miradors a Sant Cugat

Parcs i miradors a Sant Cugat

De seguida us adonareu que les àrees verdes són el segell distintiu de la ciutat. Podreu gaudir d’un ampli parc per passejar, jugar amb els nens i fer esport envoltats de natura. El Parc del Turó de Can Mates és el parc urbà més gran de Sant Cugat i alhora un mirador des d’on poder gaudir de les vistes de la ciutat i la muntanya de Montserrat.En els darrers anys Sant Cugat ha rebut la distinció de “Vila Florida”, per la seva tasca en la millora de l’espai urbà.

saber-ne més
Esport a Sant Cugat

Esport a Sant Cugat

Sant Cugat viu i gaudeix dels esports. És una ciutat que promou la pràctica esportiva i l’estil de vida saludable, beneficiant-se del seu bon clima, la natura que l’envolta i la tranquil·litat que transmet. Una ciutat privilegiada en un entorn natural, amb espais magnífics a l’aire lliure i instal·lacions per a la pràctica esportiva, que va ser nomenada Ciutat Europea de l’Esport 2018, per la Federació Europea de Capitals i Ciutats de l’Esport (ACES Europe).

saber-ne més